Toneelkring de Vondeling Torhout

Card image cap

Fotoboek De Weduwenclub

Er zijn in deze bizarre coronatijden gelukkig nog zekerheden ! Onze Tine is er opnieuw in geslaagd om een schitterend fotoboek samen te stellen van onze laatste productie "De Weduwenclub". Een boekje met prachtige herinneringen, voorzien van spitsvondige teksten en commentaar. Interesse ? Geef ons gerust een seintje of stuur een mailtje naar tinehansebout@hotmail.com. Kostprijs +/- 25 EUR.

Card image cap

Beste wensen

Goed nieuws : er is nog steeds geen vaccin tegen de toneelmicrobe !
We wensen iedereen die onze toneelkring een warm hart toedraagt een vredevol kerstfeest en een spetterend 2021.
We'll soon be back, bitches....

Card image cap

Met dank onze hoofdsponsors !

Koken kost geld, ook voor een toneelvereniging.
Gelukkig kunnen wij elk jaar rekenen op onze trouwe hoofdsponsors die ons een financieel duwtje in de rug geven, waarvoor dank ! Wij stellen ze graag aan u voor.
Vandaag gaan wij langs bij Bio Guy in de Industrielaan 3 in Torhout. Je kan er terecht voor puur en lekker eten. Spring er gerust eens binnen en je zal versteld staan van het grote aanbod aan producten. Ecologisch, lekker, gezond en lokaal, meer moet dat niet zijn toch !
Je kan in deze coronatijden ook online shoppen op hun website www.bioguy.shop.

Card image cap

Met dank aan onze hoofdsponsors !

Koken kost geld, ook voor een toneelvereniging. Gelukkig kunnen we elk jaar terug rekenen op onze trouwe hoofdsponsors die ons elk jaar een financieel duwtje in de rug geven. Wij stellen ze daarom graag aan u voor.

Vandaag beginnen wij met "De Passage", het restaurant in de Kortemarkstraat 1A te Torhout. Je kan er steeds terecht om gezellig te tafelen in een gezellig kader.

Ben je nog op zoek naar een afhaalmaaltijd voor de feestdagen ? Raadpleeg even hun facebookpagina ! Ook wij leven mee met de horeca in deze moeilijke tijden....

Card image cap

Droevig nieuws

Op 22 november 2020 is Mevrouw Maria Vandenbussche zachtjes van ons heengegaan in het WZC te Torhout.  Zij is de mama van Roger Pecceu en de oma van Fran Pecceu, beiden actief in onze toneelvereniging.  Zij zou op 25 november 88 jaar geworden zijn.

Wij bieden Roger, Isabel, Fran en de familie onze oprechte deelneming en wensen hen heel veel sterkte in deze donkere dagen.  De uitvaartplechtigheid zal plaats vinden in beperkte kring vanwege de coronamaatregelen.

Condoleren kan op www.rouwcentrum-decombele.be

 

 

Card image cap

Vijftig jaar toneelplezier

We blijven verder grasduinen in de geschiedenins van De Vondeling.  Raadpleeg onze pagina op FB waar we regelmatig foto's plaatsen uit ons rijk verleden.

Card image cap

Pure nostalgie

ns

Card image cap

Binnenkort 50 jaar toneelplezier

Card image cap

Uitgebreid archief

Naar aanleiding van het jubileumjaar zijn we volop bezig met het archief van de toneelkring de Vondeling te ordenen.


Meer nieuws volgt.

   © RPQ solutions 2020